Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiTelevizyon

Cyberpunk 2077 temalı Samsung TV duyuruldu

Samsung, parayla satılmayacak olan Cyberpunk 2077 temalı Samsung TV modelini duyuruldu. Peki, bu TV’ye nasıl sahip olacaksınız?

Samsung, Microsoft ve CD PROJEKT RED ile işbirliği yaptı. Xbox Series X ile tam uyumlu çalışacak olan Cyberpunk 2077 temalı Samsung TV modeli resmen tanıtıldı. Ancak! bu model maalesef ki para ile satılmayacak. Peki, oyununun tutkunları bu TV’ye nasıl sahip olacak?

Samsung, Cyberpunk 2077’ye gizli kodlar yerleştirecek. Bu kodları bulanlar arasında bir çekiliş yapılacak. Samsung QLEDecode olarak isimlendirilecek olan bu TV’nin kodları Cyberpunk 2077 dünyasında bulunan hayali bir Kaliforniya şehri olan Night City’de gizemli bir nakliye aracında gizlenecek.

Konteyneri bulmak ve kırmak için ipuçlarını takip etmek zorunda kalacaksınız. Konteyneri bulan ilk beş kişi arasında bir yarışma daha düzenlenecek.

Bu yarışmada Samsung’un kodunu kıran ilk oyuncu, Microsoft tarafından sağlanan bir Xbox Series X konsolu, CD PROJEKT RED tarafından sağlanan Cyberpunk 2077‘nin diski ve Samsung QLED Limited Edition Cyberpunk 2077 TV‘ye sahip olacak.

Samsung, QLED TV modellerinden hangisinin Cyberpunk 2077 Limited Edition cihazına dönüştürüldüğünü tam olarak belirtmiyor. Ancak Samsung bu TV’nin 120 Hz tazelemede 4K HDR‘yi desteklediğinden bahsediyor. Bu yüzden TV’nin QLED serisine ait olabileceği söyleniyor.

18 yaşının üzerinde olan ve Amerika‘da yaşayanların katılabileceği bu yarışma büyük ses getirecek gibi görünüyor. Keşke Samsung bu TV’yi yarışmadan sonra herkesin alabilmesi için satışa sunsa..

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu