Elektrikli ArabaGenelOtomobil

Togg’un Avrupa’da Satışa Çıkacağı Tarih Belli Oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yerli elektrikli araba Togg'un Avrupa'da satışa çıkacağı tarihi açıkladı.

Togg, Avrupa çıkışı için geri sayıma başladı! Böyle diyince kulağa etkileyici ama sanki biraz da abartı gibi geliyor değil mi? Ancak pek de öyle değil. Henüz 2023 başında aldığı siparişlerin teslim aşamasında olan yerli otomobilimiz, şimdiden bu süreç için hazırlıklara başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg’un Avrupa’da ne zaman satışa çıkacağını açıkladı!

Togg, 2025’te  Avrupa’da Satışa Çıkak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yerli elektrikli araba Togg’un 2025 yılında Avrupa yollarında görüleceğini söyledi. Kaçır, konuyla ilgili açıklamasında “2025’te Avrupa yollarında her geçen gün artan sayıda Togg göreceğiz.” ifadesine yer verdi.

Togg ne yazık ki teslimat konusunda henüz beklentileri karşılamadı. Şirket her ne kadar bu sayıyı artırsa ve günümüzde trafikte sık sık karşımıza çıksa da talebi karşılamak için yeterli değil. Üstelik ortada talep süreci bile yok. Ne yazık ki orijinal çekilişteki kişiler dışında şu an kimse bu aracın siparişini veremiyor.

Yine de Togg’un Avrupa’da satışa çıkacak olması hem de ülkemizdeki otomobil endüstrisi açısından güzel bir haber. Tek kötü yanı ise Türkiye’deki ağır otomobil vergileri nedeniyle bu aracı yurt dışında alan insanların daha az para ödeyecek olması.

Togg T10X Fiyat Listesi

Versiyonlar Anahtar Teslim Fiyatları¹
V1 RWD Standart Menzil 1.227.500 ₺
V2 RWD Standart Menzil 1.329.500 ₺
V2 RWD Uzun Menzil 1.563.500 ₺
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu