Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 10 gerçek görüntüsü sızdı! Şaşırtan benzerlik

Akıllı telefon pazarında rekabet kıyasıya sürerken bir süredir haberlerini yaptığımız Xiaomi Mi 10 canlı görüntüsü ile karşımıza çıktı.

Akıllı telefon pazarında son dönemde her nedendir bilinmez üreticilerin Pop-Up adı verilen açılır kameralardan vazgeçtiklerini görüyoruz. Bu noktada Huawei, Honor, OPPO, Vivo ve Xiaomi geçtiğimiz yıl Samsung tarafından bizlere gösterilen ve adına da Infinty-O denen ekran yapısını sunmaya başladılar. Bu ekran konusunda kim “çok iyi” dedi bilemiyoruz ama tamamen pürüzsüz bir ekrandan neden delikli bir ekrana geçiş yapıldığını biz anlayamıyoruz. Bir süredir haberlerini yaptığımız ve detaylarını aktarmaya çalıştığımız Xiaomi Mi 10 ile ilgili bugün en net görsel ortaya çıktı.

Mi 10 modeline ait olduğu iddia edilen görüntüye baktığımızda Infinty-O ekran yapısını görüyoruz. Burada bir fark var  o da telefonun ekranının edge panele sahip olması. Şelale ekran kadar kesin olmadığını gördüğümüz bu ekran yapısını arkada yine dörtlü diklemesine yerleştirilen bir kamera yapısı takip ediyor. Arka tarafın cam olma ihtimali yüksek olsa da temperli bir kaplama da Xiaomi telefonunda kullanabilir.

Arkada 100 megapiksel ana kamera olacak. Burada 108 megapiksel değil 100 megapiksel kullanılıyor. İkinci nesil Samsung üretimi sensör olabilir. Snapdragon 865 yonga seti telefona gücünü verecek. Telefonun kısa bir süre içinde hatta 11 Şubat tarihinde tanıtılacak Galaxy S20 serisinden önce tanıtılması bekleniyor…

Bakalım Xiaomi bize neyi ne kadar fiyata sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu