Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy A8 2018 ciddi bir ses sorunuyla karşı karşıya

Samsung’un ocak ayından bu yana satışta olan orta segment telefonu Galaxy A8 2018 bir süredir ciddi bir ses sorunuyla karşı karşıya. Samsung’ın kendi forumunda ve çeşitli platformlarda kullanıcılar tarafından bildirilen raporlara göre müzik ya da video oynatma esnasında ses kesintileri yaşıyor.

Galaxy A8 2018 ‘de ses sorunu ortaya çıktı

Bu sorun telefonun şarj edildiği esnada daha net ortaya çıkıyor. Alt bölümde videoda bu duruma daha net göz atabilirsiniz.

Bunun yanında telefonu şarja takmadıkları halde ses kesintileri yaşadıklarını belirten kullanıcılar da mevcut. Sadece müzik ya da video oynatma değil, hoparlör modunda sesli görüşmeler gerçekleştirirken de bu can sıkıcı sorun yaşanabiliyor. Kullanıcılara göre kulaklık kullanırken veya Bluetooth üzerinden bağlantı sağlandığında ise seste sorun yaşanmıyor.

Galaxy A8 2018
Galaxy A8 2018

Telefonu güvenli modda başlatma, çeşitli donanım ayarlarını sıfırlama hatta fabrika ayarlarına dönme, sorunu çözebilmiş değil. Sorunu ülkemizde de yaşayan hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi olduğunu belirtelim.

Samsung’un soruna karşı nasıl bir çözüm getireceğini merak ediyoruz. Sorun yazılımsal gibi görünüyor. Dileriz bir an önce gerekli güncelleme yayınlanır ve A8 2018 kullanıcı bu can sıkıcı sorundan kurtulur.

 

İşte Samsung-Apple-Huawei-Xiaomi rekabetinde son durum!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu