Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Snapdragon 855 işlemcili Redmi telefon hakkında önemli bilgiler geldi

Snapdragon 855 işlemcili Redmi telefon neler sunacak? Telefon hakkında son gelişmeleri aktarıyoruz. Redmi, bütçe dostu telefonlarıyla kısa süre içerisinde kullanıcıların sempati duyduğu bir markaya dönüştü. Şirket cephesinde bir süredir Snapdragon 855 işlemcili bir telefon dillendiriliyor ve şimdi Redmi Genel Müdürü Lu Weibing, resmi Weibo hesabından telefonun bazı detaylarına açıklık getirdi.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Snapdragon 855 işlemcili Redmi telefon için geri sayım başladı

Kıdemli yöneticiye göre amiral gemi telefonda NFC ve kablosuz şarj özelliği yer alacak. Weibing ayrıca telefonun ince ekran çerçevelerine sahip olacağını da onaylıyor. Daha önce aktırılan bazı bilgilerde ise telefonda 3.5 mm kulaklık girişi ve üçlü arka kameranın yer alacağı netleştirildi.

Ekrana delikli kameranın eşlik edeceği iddia edilen telefonda parmak izi tarayıcısı arka tarafta olacak. Telefonda can alıcı nokta tabii ki fiyat olacak. Snapdragon 855’li Redmi telefonun Pocophone F1’den daha fazla ses getireceğini düşünüyoruz.

24 Nisan tarihinde Redmi Y3 modelini duyuracak şirketin bütçe dostu amira gemi telefonu ise mayıs ayı içerisinde duyurmayı bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu