Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 FE, Galaxy S9’un İkonoik Rengiyle Fark Yaratacak

Galaxy S23 FE cephesinde birçok detay ortaya çıktı ve artık gözler telefonun duyurusunda. Samsung'un telefonla ilgili sürprizleri olacak.

Galaxy S23 FE cephesinden son dönemde gerçekleşen sızıntılarla birlikte puzzle’ın parçaları tamamlanıyor. Son olarak telefon gerçek görüntüleri sızdırıldı ve bu gelişmenin duyuru tarihinin artık yaklaştığı anlamına geldiği bildirildi.

Yeni bir rapora göre Samsung, Fan Edition serisi yeni modelde nadir görülen mor renk seçeneği yeniden getirebilir. Samsung’un Galaxy telefonları için kullandığı ürün kodları, renk seçenekleri hakkında ipucu içeriyor. GalaxyClub sitesi, S23 FE için oluşturulan kodlar arasında ilginç bir ayrıntıyı fark etti. Şöyle ki, Galaxy S23 FE en az dört renk seçeneğiyle satışa sunulacak ve bu renklerden biri eski Galaxy S9’dan ödünç alınmış olabilir.

Siteye göre Galaxy S23 FE’nin grafit, beyaz, limon ve mor renk seçenekleriyle satışa sunulması bekleniyor. Mor Galaxy S23 FE’nin renk kodu, 2018’de piyasaya sürülen Lila Purple Galaxy S9‘un kullandığı renk koduyla eşleşiyor. Bu renk son dönemdeki mor veya mor renkler kadar parlak değildir ve soluk kırmızımsı bir alt tona sahiptir. Hafif bir bordo dokunuşu olduğunu da söyleyebiliriz.

 

Öte yandan Galaxy S23 FE, Çin’de TENAA sertifikası için boy gösterdi . Liste, cihazın gerçek görüntülerini içerirken, teknik detayların da neler olacağı artık kesinlik kazandı. S23 FE, 2340×1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,3 inçlik bir ekranla gelecek. AMOLED tabanlı ekran beklendiği gibi 120Hz tarama hızını destekleyecek.

Telefonun işlemci biriminde Snapdragon 8 Gen 1 ve Exynos 2200 olacak. ülkemizde satışa sunulacak versiyonda büyük olasılıkla Exynos işlemci tercih edilecek. Bu işlemciye 8 GB’a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama eşlik edecek.

Telefonun arka kısmında 50 megapiksel üçlü kamera birimine yer verilecek. 25 watt şarj destekli 4.500 mAh pilden beslenecek telefonda ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısı, sterep hoparlör ve IP68 sertifikası mevcut olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu