Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokia

Nokia 9: En çok beklenen telefon için tarih verildi!

Nokia Mobile, Twitter hesabından pek çoğumuzu heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. ”En çok beklenen telefonlardan biri’” sloganıyla yapılan paylaşımda 21 Ağustos tarihine işaret ediliyor ve bu noktada gözler Nokia 9 modeline çevrilmiş durumda.

 Nokia 9 mu geliyor?

Nokia’nın uzun zamandır dillendirilen amiral gemi modeli için şu ana dek birçok sızıntı gerçekleşti. Son olarak 1000 $ seviyesindeki fiyatıyla gündeme gelen telefon, iddiaya göre fiyatının hakkını verip üstün özelliklerle donatılacak. 6.01 inç OLED ekran, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı, Snapdragon 845 işlemci, 8GB RAM, 256GB depolama, suya ve toza dayanıklı kasa 41 megapiksel + 20 megapiksel arka kamera ve yüksek kalitede ses bunların başında geliyor.

Nokia 9
Nokia 9

Nokia’nın yaptığı paylaşımdan Nokia X6 modelinin birçok ülkede satışa sunulacağı çıkarımını da yapabiliriz. Zira bakıldığı zamanda Çin’de satış rekorları kıran uygun fiyatlı Nokia X6 tüm dünyanın ilgiyle beklediği telefonlardan biri. Tüm bu olasılıklar ışığında Nokia’nın 21 Ağustos’ta ne duyuracağı merakla bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu