Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriHyperOSXiaomi

HyperOS Güncellemesi Alacak İlk Xiaomi Telefon Belli Oldu

Xiaomi, HyperOS güncellemesi için kolları sıvamış durumda. Sunucular güncellemenin ilk hangi modele verileceğini ortaya çıkardı.

Xiaomi’nin 14 serisi amiral gemisi telefonlarla birlikte duyurduğu yeni işlemci sistemi HyperOS’un diğer modeller için geliştirilmesine devam ediliyor. Daha önce açıklanan yol haritasına göre bazı modeller yıl bitmeden Çin’de kararlı sürümü almaya başlayacak. Merak edilen HyperOS güncellemesinin küresel çapta ne zaman başlayacağı. Bu noktada Xiaomi sunucularını inceleme altına alan GSM China sitesi küresel çaptaki HyperOS güncellemesi hakkında önemli verilere ulaşmaya devam ediyor.

Xiaomi 12T, HyperOS Güncellemesi Alan İlk Model Olacak

Site daha önce güncellemenin ilk etapta hangi küresel modelere verileceğini açıkladı. Bugün ise güncellemeyi alacak ilk Xiaomi telefon netleşti. Kaynağa göre Xiaomi 12T için HyperOS 1.0 ürün yazılımının kararlı bir sürümü, Xiaomi güncelleme sunucularında tespit edildi. Aygıt yazılımının dağıtımı iki hafta içinde başlayacak. güncelleme ilk olarak Mi Pilot programının üyelerine sunulacak.

Yeni yazılımın yapı numaraları OS1.0.2.0.ULQMIXM ve OS1.0.2.0.ULQEUXM’dir. Xiaomi 12T’nin global bir model olduğunu düşünürsek HyperOS’lu ilk global Xiaomi akıllı telefonu olacak. Site ayrıca yeni yazılımda ciddi bir hata bulunduğu takdirde ürün yazılımı dağıtımının askıya alınabileceğini belirtiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu