AndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find N3 Yenileniyor, İşte İlk Görüntü

OPPO Find N3 cephesinde önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Katlanabilir telefon, Find X3’ün kamera modülünü ödünç alacak.

OPPO Find N3 için daha önümüzde uzun bir süre var, ancak sızıntılar şimdiden başlamış durumda. Digital Chat Station, Find N3’ün kamera kurulumuyla ilgili bazı ayrıntılar açıkladı. Kaynağa göre telefonda üç arka kamera olacak ve bunların tümü Sony IMX890 sensörle donatılacak. Hatırlatmak gerekirse aynı kamera sensörü Find X6 Pro’da hem ultra geniş açılı hem de periskop lens olarak kullanıldı. Telefonun ana kamerasında ise Sony’nin 1 inçlik IMX989 sensör kullanıldı.

Öte yandan yayınlanan görüntü OPPO Find N3’ün nasıl bir görünüme sahip olacağını onaylıyor. Bir süre önce tanıtılan Find X6 serisinin gösterişli yuvarlak kamera modülü katlanabilir telefon Find N3’e taşınacak. Kamera birimi yine , Oppo’nun MariSilicon X NPU’su ve Hasselblad kamera ayarlarıyla desteklenecek. Ön kamerada Find N3’te 32MP Omnivision OV32C sensör yer almaya devam edecek.

Pil tarafında ise kayda değer bir büyüme söz konusu. Find N3’te Find N2’deki 4.520mAh’den biraz daha büyük 4.800mAh batarya yer alacak. Find N3’ün ayrıca Snapdragon 8 Plus Gen 2 yonga seti ile piyasaya çıkması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 2 ile kıyaslandığında frekans hızlarında bir miktar artış muhtemel görünüyor.

Bazı detaylar şimdiden aktarılsa da, bir sonraki nesil katlanabilir akıllı telefon Find N3’ün hala birçok parçası eksik. Özellikle menteşe sisteminin nasıl olacağı ya da OPPO’nun mevcut menteşeyi nasıl yenileyeceği merak konusu. Son olarak Huawei’in bu segmentte Mate X3 ile birlikte ağırlık ve kalınlık noktasında çıtayı bir hayli yükselttiğini söylemeden geçmeyelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu