Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTablet

Samsung Galaxy Tab A8 10.5, Uygun Fiyatıyla Nefes Aldıracak

Şirketin bütçe dostu yeni tableti Samsung Galaxy Tab A8, yeni görselleri ile gündeme çıktı ve çok dikkat çekiyor. İşte detaylar.

Güney Kore devinin uygun fiyatlı olan yeni Samsung Galaxy Tab A8 10.5(2021) isimli bir tablet üzerinde çalıştığını daha önce bildirmiştik. Son raporlarla birlikte tabletin görüntüleri ve özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Gelin detaylara bir göz atalım.

Samsung Galaxy Tab A8 10.5, Fiyat Performans Özellikleri Sunacak

Şirketin yeni tableti Galaxy Tab A8 10.5, 1920 x 1200 piksel çözünürlük ve 16:10 en boy oranı sunan 10.5 inç LCD ekranı ile Full HD görsel deneyim sağlayacak. Tablete güç sağlayan işlemcinin ise orta sınıf performans dostu Unisoc T618 yonga seti olacağı bildirildi.

Bellek kurulumunda ise 3/4 GB RAM ve 32, 64, ve 128 GB’a varan dahili depolama seçenekleri olacağı aktarıldı. Ek depolama için tablette microSD kart yuvası mevcut olacak. Büyük tablete güç vermesi için kaputta 7.040 mAh kapasiteli büyük bir pil bulunacak. Yüksek müzik deneyimi için cihazda tam olarak dört adet hoparlör mevcut olacak.

Görüşmeler için ön tarafta 5 Megapiksel kamera yer alacak. Arka panelde ise flaşsız 8 Megapiksel kamera yardımcı olacak. Gündelik işlerinizi halletmek için yeterli bir kuruluma sahip olan telefonun fiyat noktası da ilgi çekici.

Samsung Galaxy Tab A8

Daha modern ve gelişmiş bir arayüz ve işletim sistemi ile gelmesi beklenen tablet, LTE desteği olan veya olmayan(yalnızca Wi-Fi)  birden fazla sürümle gelmesi bekleniyor. Tabletin 260$ civarında uygun fiyattan piyasaya sürüleceği biliniyor.

Renk seçeneklerinin ise gümüş, gri ve gül/pembe gibi birden fazla opsiyondan oluşacağı aktarıldı. Tabletin Ocak 2022‘nin ortalarında satın alınabileceği bilgilerde. Samsung ve cihazları hakkında yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu