Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Phone (2) LED’lerini Kaybedecek!


Nothing’in yeni telefonu Nothing Phone (2) üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu yeni modelde LED’ler ve kablosuz şarj yer almayabilir.

OnePlus’ın kurucusunun yeni girişimi Nothing geçtiğimiz haftalarda ilk telefonu Nothing Phone (1) ile karşımıza çıkmıştı. Arka bölümde yer alan LED’leri ve şeffaf kasası ile dikkatleri üzerine çeken bu orta-üst segment telefondan sonra firmanın yeni durağı belli oldu. Gelen bilgilere göre; Nothing Phone (2) üzerinde çalışmalara başlandı. Ancak bu telefon sevilen özelliklerden mahrum kalacak.

Söylentilere göre şirket, görünüm açısından artık Nothing Phone kadar ilgi çekmeyecek olan ikinci telefonunu şimdiden hazırlamaya başladı. Yeni modelde özellikle arkadan aydınlatma ve şeffaf arka panel olmayacak. Bunun yerine sıradan bir cam zemin yer alacak.

Özellikler açısından, gelecek vaat eden Nothing Phone (2), Nothing Phone (1)’i tekrar edecek. Bu yeni model aynı ekrana, yonga setine ve kameraya sahip olacak. İşletim sistemi olarak Nothing’in arayüzüne sahip Android 12 kullanılacak olup, IP53 derecesine uygun olarak toza ve suya karşı koruma vaat edecek.

Ayrıca son bilgilere göre yeni modelde kablosuz şarj olmayacak. Ancak daha büyük bir pile bu modelde kullanılacak. Yeni modelde 5.000 mAh kapasiteli bataryanın yer alamsı bekleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB depolamalı sürümü için 415 dolar fiyat belirlenecek olan bu telefonun 2022 yılı bitmeden tanıtılması bekleniyor.

Nothing Phone (2)

Nothing’in yine Çinli firmaların izinden gidip sürekli telefon çıkaracak olması oldukça üzücü. Apple olacak denilen firma kendini ağırdan satmalı. Sürekli telefon pazara sürerek bu iş olmaz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu