Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone 2a Tanıtım Tarihi Nihayet Açıklandı

Son dönemde bazı sızıntılara konu olan Nothing Phone 2a için beklenen tanıtım tarihi açıklandı. Telefon birkaç hafta uzağımızda.

İlk iki modeliyle tüm dünyada kayda değer bir kullanıcı kitlesi edinen Nothing, üçüncü model için hazırlıkları tamamlamış görünüyor. Bir süredir sızıntılara konu olan Nothing Phone 2a modeli için artık takvimleri işaretleyebilirsiniz. İşte Nothing Phone 2a tanıtım tarihi…

Nothing Phone 2a Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Nothing’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan bilgileye göre Phone 2a 5 Mart tarihinde resmi olarak duyurulacak. Yayınlanan görselde telefonun teknik detayları ya da tasarımına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Telefonun daha önce sızdırılan teknik özelliklerine gelince; telefonda 6,7 inç büyüklüğünde FHD+ AMOLED ekran, 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama ile eşleştirilmiş Dimensity 7200 işlemci, 50 MP ana kamera ve 45 W şarj desteği olacak.

Öte yandan sızdırılan bazı görseller, Nothing Phone 2a’nın nasıl bir görünüme sahip olacağı konusunda çelişkili bilgiler vernmekte. Alt kısımdaki görsele bakılırsa telefonun sol üst köşesinde çift kamera yerini koruyacak. Markanın ikonik LED Glyph arayüzü de yine arka kısmı sıra dışı yapmaya devam edecek. Manşet fotoğrafında ise telefondaki çift kameranın orta kısma taşındığı görülüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu