Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Huawei Ve Google Arasındaki Sorun Honor İçin Kan Kaybettiriyor!

Çinli akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Honor şirketi telefonların da hala Google hizmetlerini destekleyemiyor. 

Akıllı telefon pazarındaki hareketlilik artmaya devam ediyor. Korona virüsüne rağmen piyasaya onlarca telefon çıkıyor. Şu sıralar teknolojinin merkezi olan Hindistan’da vakalar bir türlü düşüşe geçmezken iPhone 12 üretimi de yarı yarıya düştü. Birbirinden ünlü şirketler yeni telefon modelleri ile kasalarını parayla doldururken bazı telefon üreticileri de ayakta kalabilmenin yollarını arıyor. Bildiğiniz üzere Huawei şirketi Google ve ABD hükümeti ile bazı sorunlar yaşamıştı. Bu sorunlardan Honor isimli alt markasının etkilenmemesi için onu satmış ve yolları ayırmıştı. Ancak bu durum hala şirketin kan kaybetmesine yol açıyor.

Huawei şirketi ABD ve Google ile bir türlü orta yolu bulamazken kendi işletim sistemini duyurdu. Akıllı telefon pazarındaki yaptırımlardan dolayı epey güç kaybeden şirket, alt markasının da bu durumdan nasibini almaması için yolları ayırmıştı. Ancak planlanan olmadı.

Honor
Honor

Honor Telefonlar Google Hizmetlerini Hala Desteklemiyor

Google ve ABD yaptırımlarından etkilenmemek için Huawei ile yolları ayıran şirket amacına ulaşamamış gibi görünüyor. Bugün gelen detaylar da kullanıcıların bazı forumlar da akıllı telefonlarının hala Google hizmetlerini desteklemediği ifade edildi. Dünya çapında en iyi telefon üreticileri arasında yer alan şirket, şu sıralar ABD’li şirketler ile anlaşırken, Google hizmetleri de telefon modelleri üzerinde hala erişilebilir değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu