Akıllı TelefonAppleGeneliPhoneTeknoloji

Apple AirPower kablosuz şarj cihazı fiyatı belli oldu

Apple AirPower kablosuz şarj cihazı tanıtıldı tanıtılmasına, ancak henüz kullanıma sunulmadı. iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus geçmişte tanıtılan hiçbir iPhone’da yer almayan bir özelliğe sahip: Kablosuz şarj desteği. Herhangi bir kablo ihtiyacı duymadan iPhone’unuzu şarj etmenizi sağlayacak AirPower bu noktada Apple’ın kullanıcıların karşısına çıkardığı ilk çözüm olarak bu yılki iPhone etkinliğinde tanıtıldı.

Apple AirPower satışa sunuldu

Gelecek yıldan itibaren kullanıma sunulacak Qi standardı ürün Polonya’da bir perakendecide listelendi. Böylece cihazın fiyatı da ortaya çıkmış oldu. AirPower diğer birçok Apple ürünü gibi hiç de ucuz olmayacak. Polonya’da X-Kom adlı sitede listelenen ürünün fiyatı 999 Polish (yaklaşık 200 $) olarak açıklandı. Söz konusu fiyat AirPower kablosuz şarj cihazının ülkemizde 900 TL /1.000 TL bandında satışa sunulacağı anlamına geliyor.

AirPower’ın en önemli özelliği birden fazla Apple ürününü aynı anda şarj edebilmesidir. Dilerseniz aynı anda iki iPhone telefonu ya da, bir iPhone, bir Apple Watch ve AirPods’u aynı anda şarj edebilirsiniz. Ürün şarj konusunda zaten sıkıntı çeken iPhone/Apple Watch kullanıcıları için çok iyi bir alternatif olacaktır, üstelik yüksek fiyatına rağmen kayda değer bir satış rakamı elde edecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu