Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Asus Zenfone 7Z sızdı mı? İlk görüntülere göz atıyoruz

Aylar önce Asus’un bazı tasarım modelleri üzerinde çalıştığına dair görüntüler ortaya çıkmıştı. Şimdi bu tasarım modellerinden birinin gelecek yıl tanıtılacak Asus Zenfone 7Z olacağı iddia ediliyor.

Xiaomi ve Honor kayan kapaklı başka bir ifadeyle sürgülü yapıda bazı telefon modelleri duyurdu. Bunlardan Mi Mix 3 yaygın şekilde hala satışa sunuluyor. Bir dönem heyecan yaratan bu tasarım bakıldığında şu an üreticilerin gündeminden çıkmış durumda. Ancak Asus’un ürün yol haritasından çıkmış değil.

Asus Zenfone 7Z sızdı mı?

Mobil dünyasının son dönem güvenilir kaynaklarından biri olan Mukul Sharma adlı teknoloji editörü, gelecek yıl tanıtılacak Asus telefonlarından birini gün yüzüne çıkardı. Kaynak söz konusu telefonu Zenfone 7Z olabileceği görüşünde de bulundu.

Sürgülü bir mekanizmaya sahip telefonda, alt kapak yukarı doğru kaydırılıyor ve bu sonuncunda çift ön kamera, diğer yardımcı sensörler ve LED flaş ortaya çıkıyor.

Alt bölüme baktığımızda burada USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgaraları dikkat çekiyor. 3.5 mm kulaklık giriş bu telefonda olmayacak.

Asus’un bu telefonu ne zaman duyuracağı henüz bilinmiyor. Asus’u amiral gemi seviyesinde temsil edecek telefon Snapdragon 865 işlemcisinden güç alıyor olacaktır. Rakip üreticiler orta segment telefonlarda bile dört kameraya geçiş yaparken, Asus’un bu telefonda iki kamera kullanımını sürdürmesi  de ilginç geldi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu