Akıllı SaatGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Watch Ultra ve Watch 7 Özellikleri Sızdırıldı

Samsung'un iki yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch Ultra ve Watch 7 modellerinin teknik özellikleri açığa çıktı.

Samsung‘un yakında çıkacak Galaxy Watch serisine ilişkin en son sızıntı, hem standart Galaxy Watch 7’nin hem de Galaxy Watch Ultra’nın temel özelliklerine ışık tutuyor.

Genellikle güvenilir Android Başlıklarından gelen sızıntı, Galaxy Watch 7’nin selefi Galaxy Watch 6 gibi 40mm ve 44mm boyutlarını sürdüreceğini ortaya koyuyor. Yeşil ve krem ​​renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Kasa için Armor Aluminium 2 içeren Galaxy Watch 7 ve dış mekan kullanımı için bol miktarda 2000 nit maksimum parlaklık sunacak bir Safir Kristal ekran ile yapı kalitesi bir yükseltme alıyor gibi görünüyor.

Dayanıklılık özellikleri ise Watch 6 ile aynı 5ATM ve IP68 su ve toza dayanıklılık değerleri ile değişmeden kalıyor. Ayrıca pil kapasiteleri açısından da herhangi bir değişiklik olmayacak.

Galaxy Watch 7’nin daha küçük 40 mm modeli 300 mAh hücreye sahip olacak, 44 mm modeli ise 425 mAh pil ile donatılacak.

Giyilebilir cihazlara yönelik en dikkate değer yükseltme, yeni bir 3nm işlemci biçiminde gelebilir. Depolama kapasitesinin de iki katına çıkarılarak 32 GB’a çıkarılacağı, böylece müzik ve uygulamalar için daha fazla alan sağlanacağı söyleniyor.

Galaxy Watch Ultra modeline gelince, Samsung, titanyum kasa, 10ATM suya dayanıklılık derecesi ve dayanıklılık konusunda MIL-STD-810H askeri standardına uygunluk ile dayanıklılığını artırıyor.

Watch Ultra, söylentilere göre 590 mAh pil kapasitesiyle 47 mm’lik tek bir seçenekle satışa sunulacak. Renk seçenekleri arasında gri, gümüş ve bej yer alacak.

Ultra modeli aynı zamanda standart Watch 7 ile aynı işlemci ve depolama işlemine sahip olacak ancak Samsung ekranın parlaklığını 3000 nit’e çıkaracak. Ayrıca standart Watch 7’ye kıyasla Ana Sayfa ve Geri düğmelerini koruyacak ekstra bir düğmeye (Hızlı düğme) sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu