AndroidCep TelefonuHyperOSXiaomi

HyperOS Alacak Yeni Xiaomi Modelleri Açıklandı

HyperOS alacak yeni Xiaomi modelleri açıklandı. Gün geçtikçe daha fazla modellerle genişleyen süreç için yeni modeller haberimizde.


Ekim ayı sonlarında Xiaomi, Xiaomi 14 serisinin lansman etkinliği sırasında şirket içi işletim sistemi HyperOS’u tanıttı. Bu çıkışın ardından şirket, Xiaomi 13 serisi ve Redmi K60 serisi de dahil olmak üzere ilk cihaz seti için güncellemeleri hızlı bir şekilde kullanıma sundu. Şimdi, bu ivmeyi temel alan Xiaomi, Aralık 2023’te Çin’de HyperOS geliştirici sürümünü alacak olan ikinci cihaz grubunu paylaştı.

Bu sonraki dalga, Xiaomi’nin HyperOS ekosistemini genişletme konusundaki kararlılığını gösteren 11 cihazı içeriyor. HyperOS CN ROM Geliştirici Sürümüne uygun dikkate değer cihazlar arasında Xiaomi 12s Ultra, Xiaomi 12s Pro ve Redmi K50 Ultra yer alıyor. Listede ayrıca Xiaomi 12 serisi ve Redmi K50 serisinden çeşitli modeller de yer alıyor. Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 ile birlikte.

İlginç bir şekilde, ilk duyuru Çin’deki Xiaomi topluluğu arasında bir heyecan yarattı. Forum üyeleri, Xiaomi 12S serisinin listede yer almadığını belirterek tartışmalara ve spekülasyonlara yol açtı. Ancak Xiaomi’nin sözcüsü Zhang GuoQuan, endişeleri derhal gidermek için Çin sosyal medya platformu Weibo’ya başvurdu.

Zhang, duyuru gönderisinde bir yanlış iletişim olduğunu açıkladı. Xiaomi 12s serisinin HyperOS yükseltmesi için gerçekten de bir öncelik olduğunu vurguluyor. Bu ayrım, Xiaomi 12s cihazlarının şirketin Leica markalı akıllı telefonlara yönelik ilk atılımını temsil etmesi ve onları önemli bir kilometre taşı olarak işaretlemesi nedeniyle özellikle önemli. Bu açıklamanın ışığında, Xiaomi Çin topluluğu duyuru gönderisi, Xiaomi 12s cihazlarını içerecek şekilde güncellendi.

Aralık 2023’ü sabırsızlıkla beklerken, Xiaomi kullanıcıları HyperOS geliştirici sürümüyle gelişmiş ve iyileştirilmiş bir kullanıcı deneyimi bekleyebilirler. Geniş bir cihaz yelpazesine yayılıyor. Bu stratejik hamle, Xiaomi’nin yeniliğe olan bağlılığının altını çiziyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu