AndroidGoogleGüncel Teknoloji Haberleri

Google Pixel Fold, Galaxy Z Fold 4’e Rakip Olmaya Geliyor

Uzun süren sızıntıların ardından Google Pixel Fold nihayet mayıs ayında tanıtılacak. Telefon, Galaxy Z Fold 4’e önemli bir rakip olacaktır.

Google’ın Pixel Fold adlı bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığına dair daha önce sayısız rapor yayınlandı. Google Pixel Fold şu sıralar gündemden düşmüyor ve iddiaya göre Google’ın mayıs ayında gerçekleştireceği Geliştiriciler Konferansında tanıtılacak.

Mayıs ayı yaklaşırken güvenilir bir kaynak, Pixel Fold hakkında önemli bilgiler aktardı. Bunların belki de en önemlisi katlanabilir telefonun yaygın şekilde satışa sunulacak olması. Avrupa ve Amerika başta olmak üzere birçok ülkede satışa sunulacak katlanabilir telefon bu noktada Galaxy Z Fold serisinin en önemli rakibi olabilir. Bakıldığında Çinli birçok üretici kitap şeklinde katlanabilen telefon duyurmakta, fakat bunları ülke dışına pek çıkarmıyor.

Stok Android arayüzünü katlanabilir bir telefonda ilk kez göreceğiz. Google’ın bu noktada Android arayüzünü nasıl özelleştireceği merak konusu. Pixel Fold’un Galaxy Z Fold 4 karşısındaki dezavantajı ise fiyatı olabilir. Kaynağa göre Pixel Fold 1.799 $’dan satışa sunulacak. Hatta Pixel Fold, Galaxy Z Fold 5’ten bile daha pahalı olabilir.

Sızdırılan görüntüler, Pixel Fold’un OPPO Find n serisine benzeyeceğini gösteriyor. Kamera birimi ise Pixel 6 / 7 serisini anımsatıyor.

Telefondaki iç ekranın 7.58 inç büyüklüğünde ve 2208 x 1840 piksel çözünürlüğe sahip olacağı gelen bilgiler arasında. En / boy oranı ise 5:6 olacak. Telefonda hem iç hem de dış ekran 120Hz tarama hızını destekleyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu