Genel

En iyi Android telefonlar AnTuTu tarafından açıklandı

En iyi Android akıllı telefonlar popüler kıyaslama aracı AnTuTu tarafından açıklandı. Peki neye ve kime göre en iyi telefonlar?  

Mobil ekosistemideki akıllı telefonları pek çok açıdan değerlendiren AnTuTu, son olarak Android platformu için yeni bir değerlendirme sonucu yayınlandı. Burada tamamen kullanıcı değerlendirmelerini göz önünde bulunduran AnTuTu’ya göre en iyi ya da başka bir ifadeyle en iyi kullanıcı deneyimi yaşatan telefonu Meizu 17 Pro oldu.

Şu an sadece Çin’de satışta olan ve açıkçası global pazarda yer edinmesi beklenen Meizu 17 Pro, sınırlı sayıdaki satışlar göz önüne alındığında büyük oranda kullanıcılarını memnun etmiş görünüyor. Meizu sahiplerinin neredeyse %98’lik kesimi akıllı telefonlarından memnun görünüyor.

AnTuTu, En iyi Android telefonlar

Listenin ikinci sırada Huawei Mate 40 geliyor. Huawei’in en güncel tepe modellerinden biri olan Mate 40’ın da ülkemizde satışta olmayan telefonlardan biri olduğunu hatırlatalım. Galaxy S20 Ultra 5G tanıtımı üzerinden bir yıl geçmesine karşın kullanıcı deneyimi en iyi telefonlardan biri olmaya devam ediyor.  Yine benzer donanıma sahip Galaxy Note 20 Ultra 5G de listeye girmeyi başaran telefonlardan biri.

Mate 40’ın yanında Mate 30’un listedeki sürprizlerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Sürpriz diyoruz zira her iki telefonun Pro versiyonları ilk on içerisinde yer almıyor. AnTuTu’nun en iyi kullanıcı deneyimine sahip Android akıllı telefonlar listesine göz atalım.

İşte en iyi Android telefonlar

  1. Meizu 17 Pro
  2. Huawei Mate 40
  3. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  4. Honor 30 Pro +
  5. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G
  6. Meizu 17
  7. Vivo X50 Pro +
  8. Huawei P40 Pro +
  9. Huawei Mate 30 5G
  10. Oppo Reno5 Pro+ 5G
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu