Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy C5 Pro canlı görüntüleri yayınlandı!

Galaxy C5 Pro canlı görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Son haftalarda performans testlerinde beliren akıllı telefon Çin’de düzenlenen Samsung Forum 2017 etkinliğinde sergilendi. Şirketin Galaxy C5 Pro modelini yakın zamanda resmen açıklaması bekleniyor. Galaxy C7 Pro hatırlayacağınız üzere ocak ayında tanıtılmıştı.

C5_N1yFUoAEV9Ua

Orta seviye akıllı telefon Galaxy C5 Pro daha önce mavi, şampanya ve roze altın renk seçenekleriyle kameralara poz vermişti. Telefonun bu defa siyah renk seçeneği gün yüzüne çıktı. 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran ile donatılacak telefonda bir kez daha metal kasa kullanılacak, ancak telefonda yeni bir anten çizgi tasarımı dikkatlerden kaçmıyor.

Galaxy C5 Pro canlı görüntüler

Sekiz çekirdekli Snapdragon 626 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek birimi 4 GB RAM ve artırılabilir 64 GB dahili depolama şeklinde olacak. 16 megapiksel arka kamera, 16 megapiksel ön kamera, parmak izi tarayıcısı, 3.000 mAh kapasiteli pil ve Android 6.0.1 telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Samsung-Galaxy-C5-Pro-02-720x538

Galaxy C5 Pro ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Telefonun daha önceki Galaxy C serisi modeller gibi ülkemizde boy göstermesi (paralel ithalat yoluyla) bekleniyor.

Galaxy S8 ön sipariş tarihi netleşti!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu