Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Ultra’nın Kamera Birimi Sızdırıldı

Galaxy S24 Ultra modelinde yer alacak iki kameranın detayları belli oldu. Ana kamerada bir değişim olmayacak. 200 megapiksel ile yola devam.

Samsung bir yandan Galaxy S23 serisinin başarılı satışlarının keyfini sürerken, diğer taraftan devam modelleri için kolları sıvamış durumda. Samsung Galaxy S24 serisi için önümüzdeki daha uzun bir süre var, ancak sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Hem son döneme baktığımızda Apple ve Samsung başta olmak üzere markaların artık sızıntıları önlemek için bir çaba içerisine girmediklerini görüyoruz. Galaxy S24 Ultra modeline ilişkin son gelişmeye geçelim.

Yogesh Brar adlı bir kaynak sosyal medya hesaplarından Galaxy S24 Ultra’nın S23 Ultra’da olduğu gibi 200 megapiksel ana kameraya sahip olacağını bildirdi. Hatta bu kamera S23 Ultra’daki Samsung ISOCELL HP2 sensörün ta kendisi olacak.

Kaynak, Samsung‘un çekim kalitesini optimize etmek için yazılıma güvenmeye karar verdiğini de sözlerine ekledi. Güney Koreli üreticinin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu, yazılım aracılığıyla çekim kalitesini artırmak için yeni bir algoritma kullanacak.

Galaxy S24 Ultra’nın ayrıca dördüncü nesil optiklere sahip bir telefoto lensle donatılacağı ve diyafram açıklığının F/2.5 ile F/2.9 aralığı belirtildi. Aynı kaynağın tanıtımı öncesinde Xiaomi 13 Ultra’nın tüm kamera özelliklerini sızdırdığını hatırlatalım.

Samsung’un gelecek yılın ilk çeyreğinde Galaxy S24 serisini duyurması bekleniyor. Seride S24, S24+ ve S24 Ultra yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu