Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 ‘ün üçlü süper kamerası belli oldu!

2019’a damga vuracak telefonlardan biri de kuşkusuz Xiaomi Mi Mix 4 olacak. Son gelişmeler telefondaki üçlü kameranın ne denli iddialı olacağını ortaya koyuyor.

Telefonun kamera özelliklerine geçmeden önce Xiaomi’nin Mix ticari markasını artık kullanamayacağını hatırlatalım. Çin Devlet Fikri Mülkiyet Ofisi’nin geçtiğimiz günkü kararına göre Xiaomi artık Mix ticari markasını yeni ürünlerinde kullanamayacak.

Yeni isimlendirme nasıl olacak şu an için tahmin etmek güç, ancak biz şimdilik Mi Mix 4 demeyi sürdürelim.

Xiaomi Mi Mix 4 kamera tarafında çok iddialı

Xiaomi haberlerinde güvenilir olan bir kaynağın aktardıklarına göre telefonda 108 megapiksel + 16 megapiksel (geniş açılı) + 12 megapiksel periskop kamera üçlüsü yer alacak.

108 megapiksel çözünürlüklü Samsung üretimi sensörün tüm detaylarına buradaki haberimizden göz atabilirsiniz. Geniş açılı sensör son dönemde epey popüler ve üreticilerin bundan kolay kolay vazgeçeceklerini sanmıyoruz.

Periskop kameraya baktığımızda ise şu ana kadar OPPO 10X Zoom ve Huawei P30 Pro’da karşımıza çıkan bu kamera sensörü yüksek yakınlaştırma yeteneklerini sağlama konusunda şu an mobil dünyasındaki en iyi çözüm gibi görünüyor. Tüm bu üçlü kamera paketi Mi Mix 4’ü (ya da ismi her ne olacaksa) kamera karşılaştırmalarında ilk üçe kesin sokacaktır.

Mi Mix 4’ün kamera özellikleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu