Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Xiaomi’nin Sevgililer Günü sürprizi Redmi Note 4X olacak!

Uygun fiyatlı akıllı telefon denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Xiaomi yaklaşan Sevgililer Günü’nde yeni bir telefon duyurusu yapacak. Xiaomi’nin yeni modeli Redmi Note 4x olacak. 14 Şubat’ta tanıtılacak telefon sahip olduğu özellikler itibariyle orta segmentin iddialı modellerinden biri olacağa benziyor.

Redmi Note 4x
Redmi Note 4x

Xiaomi resmi kanallar aracılığıyla telefon hakkında bilgiler aktarmaya başladı. Redmi Note 4 modeline benzer bir tasarıma sahip olacak telefonun arka bölümünde kamera ve parmak izi sensörü alt alta konumlandırılmış. Yeşil, siyah, gümüş ve altın olmak üzere dört farklı renk şeklinde kullanıcıların beğenisine sunulacak telefon tanıtıldığı gün yani 14 Şubat’ta raflardaki yerini alacak. Xiaomi ayrıca telefon için güne özel insansı karakter Miku Hatsune’nin yer aldığı aksesuarlar da duyuracak.

Redmi Note 4x
Redmi Note 4x

Xiaomi Redmi Note 4x modelinde 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran yer alacak. Sekiz çekirdekli Snapdragon 653 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek birimi 4 GB RAM ve artırılabilir 64 GB dahili depolama şeklinde olacak.

>> İlginizi çekebilir; Samsung Galaxy J7 Prime güncellendi!

>> İlginizi çekebilir; Meizu M5s özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu