Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo R serisi bitiyor! Yaşasın yeni krallar Reno ve Find!

Oppo 10 Nisan tarihinde yeni nesil amiral gemisi Oppo Reno (okunuşu Rino) ile karşımıza çıktı. Oppo Reno 3 farklı model ile geldi ve bu da aslına bakarsanız birçok kişinin bu serinin geleceğini sorgulamasına sebep oldu. Bugün ise Oppo Başkan Yardımcısı Shen Yiren yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü. Yiren, Oppo R serisinin geleceği ve Reno serisinin nereye gideceği ile ilgili oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…

Shen Yiren: Oppo R serisi için sonun başlangıcı! Reno ve Find serilerine devam!

Oppo Başkan Yardımcısı Shen Yiren kendisine sorulan sorular üzerine R serisinin 100 milyon adetten fazla sattığını ama şirketin logosu ile anlayışının ve vizyonunun da değiştiğini dile getirerek R serisi yerine Reno ve Find serilerini genişleterek yola devam edeceklerini dile getirdi. Köpekbalığı yüzgeci gibi dizayn edilmiş ön kamerası ile mobil pazarı ciddi anlamda değiştiren Oppo Reno bundan böyle farklı modeller ile de karşımıza çıkacak. Hem amiral gemisi, hem 5G’li model, hem de orta segment pazarına aynı isimde ve aynı tasarımda telefon üreten Oppo‘nun Find serisi ile de aynı şeyi hedeflediğini belirtelim.

Önümüzdeki günlerde Oppo Find Z görür müyüz dersiniz? Bekliyoruz Shen Yiren Başkan…

Oppo O-Fresh Türkiye pazarında satılacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu