Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiVivo

Vivo X60 Serisi lansmandan önce resmi web sitesinde göründü

29 Aralıkta yapılması planlanan lansmandan hemen önce firmanın resmi web sitesinde amiral gemisi Vivo X60 Serisi  akıllı telefonlar göründü.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi 29 Aralıkta lansman yapmayı planladı. Yeni akıllı telefonların tanıtımı yapılacak olan lansmanda firmanın amiral gemisi telefonlar merakla bekleniyor. Vivo X60 Serisi akıllı telefonlar lansmandan hemen önce şirketin resmi sitesinde göründü.

Vivo X60 Serisi akıllı telefonların özellikleri

Resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre telefonların teknik özellikleri ve renkleri hakkında bilgiler yer alıyor. Tasarım olarak telefonların aynı olduğu görünüyor. Arka panel eğimli bir yüzeye sahip. Telefonlar ince bir tasarıma sahip. Üç farklı renk ile satışa sunulacak telefonlarda gri, mavimsi pembe ve gradyan renkleri mevcut. Serinin pro sürümünde iki renk seçeneği bulunuyor. Vivo X60’ın iki farklı versiyonu bulunuyor; 8GB RAM + 128GB depolama ve 8GB RAM + 256GB depolama şeklinde. Pro sürümde ise; 12GB RAM ve 256GB olarak tek seçenek mevcut. Telefonlar Android 11 işletim sistemi yüklü olarak gelecek ve Origin OS ara yüzü yer alacak.

2009 yılında kurulan firma hızlı bir şekilde akıllı telefon pazarında yer edindi. Özellikle uygun fiyatlı ve yüksek donanıma sahip telefonları ile bir çok kullanıcı tarafından tercih edilen firma ciddi bir büyüme kaydetmiş durumda. Firmanın yeni tanıtılacak amiral gemisi telefonları da tasarım ve donanım olarak oldukça iddialı. Bakalım firma başarılı satış grafiğini sürdürmeye devam edecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu