Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Flip 2 Bekleyenlere Kötü Haber! Daha Çok beklersiniz

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefon kategorisine ekleyeceği Galaxy Z Flip 2, tanıtım tarihi ve ekran özellikleriyle ortaya çıkmaya başladı

Güney Kore menşeili teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemileri için tüm hızıyla çalışmaya devam ediyor. Bir yandan S21 serisine yoğunlaşan üretici, diğer yandan da artık görmeye aşina olduğumuz katlanabilir ekranlı telefonlar üzerine çalışıyor. Pandemi dönemi insanlar üzerinde gösterdiği etkiyi, haliyle mobil pazara da yansıttı. Bu sebebe istinaden de üreticiler bir hayli zarar ettiler. Tabii bu zararı en çabuk şekilde kapatmak içinde yeni cihazlar üzerine çalışmaya başladılar. Sektörde büyük kayıplar veren Samsung, söylentilere göre yeni S21 ailesine Ocak ayında piyasaya sürecek. Erken bir lansman gerçekleştirmesi beklenen teknoloji devi, böylece pazarda kaybettiği kanı da bir an önce geri kazanacak. Lansman politikasında bu sene değişikliğe gidecek olan Güney Kore’li üretici, bir sonraki katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 2 modelini de biraz geciktirecek. Özellikle S21 serisine odaklanacak olan Samsung, son çıkan  raporlara göre Z Flip 2‘yi beklenenden daha geç piyasaya sürecek.

Geçtiğimiz yıla bakacak olursak Samsung, bir önceki katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip’i, S20 serisinin beraberinde tanıttı. Ancak Kore basınında çıkan yeni raporlara göre bu sene bir takım değişikler görebiliriz. Bazı güvenilir kişilere göre Z Flip 2 modeli, bu sefer S21 serisinin yanında gelmeyecek ve bekleyenlerini de biraz üzecek. Böylece Samsung, kullanıcının dikkatini de S21 serisine çekmiş olacak.

Galaxy Z Flip 2 2021’nin 2. çeyreğinde gelecek

Kore basınında çıkan haberlere göre Galaxy Z Flip 2, 2021’in 2. çeyreğinde sahipleri ile buluşacak. Galaxy S21 serisi ise, 1.çeyreğin Ocak ayında tanıtılacak. Diğer yandan ortaya çıkan bu raporlar, Flip 2’nin Nisan 2021’de geleceğini de işaret ediyor. Zira o tarihlerde Galaxy Fold 3’ü de görmemiz mümkün olabilir. Tabii Samsung bu tarihler için derin bir düzenleme yapacaktır diye düşünüyoruz.

Son olarak Z Flip 2, 120Hz  yenileme hızına sahip bir ekran ile gelecek. Ancak işlemci, çözünürlük ve daha fazla detay için biraz zamana ihtiyacımız olacak. Çünkü lansman tarihine çok uzun bir süre var ve beklemekten başka da çaremizde yok.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu