Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Heyecan Uyandıran Telefon Nothing Phone 1’in Özellikleri Sızdırıldı

Nothing markasının bir telefon üzerinde çalıştığı resmi olarak zaten doğrulandı. Güvenilir bir kaynak Nothing Phone 1 adlı telefonun özelliklerini sızdırdı.

OnePlus’ın eski kurucularından Carl Pei’nin girişimi olan Nothing markası, mart ayında gerçekleştirdiği etkinlikte Nothing Phone 1 hakkında bazı bilgiler aktardı. Şimdi merak uyandıran bu telefonun başlıca özellikleri sızdırıldı.

Sızdırılan bu özellikleri büyük bir merakı ortadan kaldırırken, pek çok kişide hayal kırıklığına neden olacaktır. Nothing Phone 1’den beklenen bütçe dostu amiral gemisi bir telefon olacağı yönündeydi. Fakat yayınlanan özelliklere bakıldığında bu telefonun orta üst segmentte konumlandırılacağı görülüyor.

Telefonda 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. bu ekran aynı zamanda HDR10+ desteği içeriyor. İşlemci biriminde Snapdragon 778G’nin yer verildiği cihazın bellek birimi ise 8GB RAM + 128GB dahili depolama olarak karşımıza çıkıyor.

Nothing Phone 1’in içerisinde 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Telefon aynı zamanda kablosuz şarj desteği içerecek. Ön bölümde 32 megapiksellik bir kameranın konumlandırılacağı telefonun arkasında ise üç kamera bulunuyor. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde olup, buna 8 megapiksel ve 2 megapiksellik kameralar eşlik edecek. Son olarak ise telefon kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak.

Yaz döneminde tanıtılması beklenen telefonun piyasaya sürülmesi eylül ayını bulacaktır. İlk etapta sınırlı sayıda ülkede göreceğimiz Nothing Phone 1’in Türkiye’de satılıp satılmayacağı şu an için belirsiz.

Nothing Phone 1 Başlıca Özellikleri

  • 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran, 90Hz tarama hızı, HDR10+ desteği
  • Qualcomm Snapdragon 778G işlemci
  • 8GB RAM + 128GB dahili depolama
  • 32 megapiksel ön kamera
  • 50 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel arka kamera
  • 4.500 mAh büyüklüğünde pil
  • Kablosuz şarj desteği
  • Android 12
  • Nothing OS kullanıcı arayüzü

Nothing Launcher Beta Android Telefonlar için Çıktı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu