Akıllı TelefonAndroidGenelTeknoloji

Samsung Galaxy C9 Geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni segment telefonları C serisini genişletiyor. Samsung Galaxy C9 ile orta segmenti karıştırmaya geliyor.

Son yıllarda mobil pazarda en önemli gelişim kesinlikle orta segmentte oldu. Huawei ve Oppo (sırasıyla 3. ve 4. en çok telefon satan firma) gibi üreticiler orta segmenti daha iyi bir noktaya getirerek büyük satış rakamlarına ulaşıyor. Birçok kullanıcı amiral gemilerini merak etse de aslında bunların özelliklerini kendine sunan orta segment telefonları tercih etmeye çalışıyor. Bu bağlamda dünyanın en büyük üreticisi Samsung‘ta geçen yıl pazara sunduğu A serisi ve J serisi telefonlarını 2016 modelleriyle güncelleyerek yoluna devam ediyor. Orta / Üst segment olarak adlandırdığımız C serisi içinde 2 farklı model ortaya koyan üretici Galaxy C5 ve Galaxy C7 ile farklı bir kesime hitap etmek istiyordu. Çin’de satışa sunulan C serisinin oldukça ilgi görmesi üzerine Güney Koreli üretici Samsung Galaxy C9 ile yoluna devam edecek gibi görünüyor.

Sasmung C5

Samsung‘un yeni telefonu Galaxy C9‘un 1080p Full HD 5,7 inç ekrana sahip olacağını hemen belirtelim. 32 GB Hafıza ve 4GB Sistem belleği ise bu segmentte pekte görmediğimiz bir durum. Bakalım Samsung bize neler sunacak?

Samsung C7

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu