Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiZTE

ZTE Axon 30S Uygun Fiyatıyla Sürpriz Bir Özellik Getirecek

Mobil devi ZTE, Axon 30S modeliyle uygun fiyata ekran altı kamera getirmeye hazırlanıyor. İşte telefonun tüm detayları karşınızda.

ZTE, geçtiğimiz yılda Axon 30 serisini piyasaya sürmüştü. Ancak şirket bu seri altında yeni bir model getirecek. Seriyi yeniden hayata döndürecek olan akıllı telefonun ZTE Axon 30S ismiyle geleceği de ortaya çıktı. Akıllı telefonun çarpıcı detayı ise taşıyacağı ekran altı kamera olacak. Gelin telefonun tüm detaylarına göz atalım.

ZTE Axon 30S Ekran Altı Kamera ile Gelecek

ZTE’nin paylaştığı yeni tanıtım görselleri ZTE Axon 30S’in ekran altı kamera ile geleceğini doğruladı. Premium bir kullanım hissi sunacak olan ekran, tam ekran deneyimi yaşatacak. Böylece ekran gövde oranı maksimum düzeye çıkacak. Telefonun sahip olduğu 7.8 mm kalınlık ve 192 gram ağırlık ile bu premium his, ferahlık ile eşlik edilecek. Akıllı telefon güvenlik için biyometri sensörü taşıyacak. Yani herhangi bir parmak izi okuyucu mevcut olmayacak.

Akıllı telefon hakkında başka bir bilgi mevcut değil ancak fiyatının oldukça uygun olacak. Böylece uygun fiyata ekran altı kamera deneyimi elde edilecek. ZTE Axon 30S’in diğer özelliklerini tahmin edebilmeniz adına ZTE Axon 30’un özelliklerini sizlere sunalım.

ZTE Axon 30, 6.92 inç büyüklüğünde ve 10-bit renk derinliğine sahip 120Hz OLED ekrana, Qualcomm Snapdragon 870 yonga setine, 64MP birincil kameraya, 16MP ekran altı selfie kamerasına ve 65W destekli 4.200mAh kapasiteli pile sahip. Axon 30S’in de benzer özelliklerle çok yakında piyasaya gelmesini bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu