Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerWhatsApp

WhatsApp kendini imha eden mesajlar özelliğini getiriyor

WhatsApp belki de pek çok kullanıcının görmeyi umduğunu bir özelliği test etmeye başladı. WhatsApp kendini imha eden mesajlar özelliğini beta uygulamasında kullanıma açtı.

Bilim kurgu ya da casusluk konulu filmlerde “Bu mesaj okunduktan sonra kendi kendini imha edecektir.” sahnesiyle her zaman karşılaşmışısızdır. Benzer bir özelliği çok yakında WhatsApp’ta göreceğiz.

WhatsApp kendini imha eden mesajlar özelliği sonunda geliyor

WABetaInfo sitesi kendi kendini imha eden mesajlar özelliğinin WhatsApp’ın 2.19.275 versiyonunda yer aldığını belirtti. WhatsApp’da halihazırda gönderdiğiniz bir mesajı belli bir süre içerisinde tekrar silme imkanı sunulmuş durumda. Ancak kendi kendini imha eden başka bir ifadeyle silen mesajlar özelliğinde mesaj belirtilen süreden hemen sonra otomatik olarak silinecek. Ayrıca burada mesajın silindiğine dair bir uyarının da diğer kullanıcılara gitmeyeceği ifade ediliyor.

Kendi kendini imha eden mesajlar özelliği şu an sadece beta kullanıcılarında ve grup sohbetlerinde kullanılabiliyor. Mesajın kendi kendini silmesine dair 5 saniye ve 1 saat şeklinde iki geri sayım seçeneği bulunuyor. Arada henüz başka bir zaman dilimi yok, fakat ilerde bunun da getirileceğini düşünüyoruz.

WhatsApp’ın Telegram’da kullanılan bu özelliği son kullanıcıya ne zaman sunacağı şu an için biliniyor. Ancak dilerseniz WhatsApp beta programına kayıt yaptırarak tüm yenilikleri çok önceden test etme şansı yakalayabilirsiniz. Kendi kendini imha eden mesajlar özelliği hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu