Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuDonanımGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon Üretecek! Şimdi Rakipler Düşünsün!

Akıllı telefonlarda beklenen yeni jenerasyon katlanabilir yapılar üzerine kurgulanmış durumda. Samsung bu konuda en güçlü firma olarak öne çıksa da rakipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Huawei ve LG’nin de kısa sürede bu alanda bir cihaz ortaya koyması beklenirken oyunun yeni üyesi Xiaomi olacak. Bu durum tabi akıllara uygun fiyatlı Xiaomi katlanabilir akıllı telefonu getiriyor.

Uygun fiyatlı katlanabilir akıllı telefonların öncüsü Xiaomi olabilecek mi?

Cep telefonları akıllı telefonlara evrimleştiğinde ekran konusu küçülme eğiliminden büyüme trendine doğru değişti. Büyüyen ekranlar zamanla çözünürlük konusunda bilgisayarları ve televizyonları geride bıraktı. Akabinde kavisli ekranların Samsung tarafından kullanılmaya başlanması ile birlikte katlanabilir akıllı telefon söylentileri de gündeme gelmeye başladı. Bu konuda yine Samsung uzun süredir sürdürdüğü çalışmaları Galaxy X serisi ile nihayete erdirmeye çok yakın. Ayrıca Huawei ve LG de bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. ZTE Axon M ile her ne kadar deneysel sayılabilecek tarzda da olsa ilk örnekler ortaya çıktı.

Ürettiği akıllı telefonlarda uygun fiyat / yüksek performans çizgisini koruyan Çinli Xiaomi iddialara göre katlanabilir akıllı telefon hazırlığında. Katlanabilir panel tedariği konusunda LG ile işbirliğine gideceği belirtilen firmanın gelecek yıl ilk katlanabilir akıllı telefonu tanıtabileceği gelen bilgiler arasında. En güncel ve en yüksek donanımlı amiral gemisi modelinde bile 600$ bandını geçmeyen firmanın bu akıllı telefonu için nasıl bir fiyat politikası izleyeceği merak konusu. İlk Xiaomi katlanabilir akıllı telefon fiyat konusunda makul seviyelerde konumlandırılırsa rakiplerini zora sokabilir. Cihazın adı bile şimdiden hazır : Xiaomi Mi Fold!

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition fiyatı açıklandı! Samsung Apple ve Huawei tedirgin!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu