Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Asus Zenfone 4 tanıtım tarihi resmen açıklandı

Asus Zenfone 4 tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı. Asus’un üç nesildir mayıs sonunda düzenlenen Computex etkinliklerinde duyurduğu Zenfone serisi telefonların tanıtımları bu yıl ertelendi. Bir süredir sızıntılara konu olan ve Asus’un bazı ipuçları verdiği Zenfone 4 serisi telefonların resmi tanıtım tarihi açıklandı. Asus’un paylaştığı son tanıtıma göre telefonlar 19 Ağutos’ta ilk kez görücüye çıkacak.

Zenfone 4 tanıtım tarihi belli oldu

Daha önce Zenfone 4 Max akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştiren Asus, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği etkinlik kapsamında Zenfone 4, Zenfone 4 selfie ve Zenfone 4 Pro modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Kısa süre önce ortaya çıkan görüntüler gösterdi ki, Zenfone 4 serisi telefonlar tasarım noktasında bazı değişikliklere uğrayacak.

Zenfone 4 tanıtım tarihi
Zenfone 4 tanıtım tarihi

Parmak izi sensörü artık telefonların ön bölümünde yer alacak. Ekran çerçevelerin biraz daha azaldığı telefonlardan Zenfone 4 ve Zenfone 4 Pro’da çift arka kamera göreceğiz.

Asus, Zenfone 4 modelinde 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekrana yer verecek. Sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemcisinden güç alacak telefonda ayrıca 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama, Android 7.1 Nougat işletim sistemi yer alacak.

Serinin en iddialı modeli ise Zenfone 4 Pro olacak. Zenfone 3 Deluxe modelinin yerini alacak telefona Snapdragon 835 işlemcisi ve 6 GB RAM güç verecek. Serinin bir diğer telefonu Zenfone 4 selfie ise ön kamera yetenekleriyle dikkat çeken bir telefon olacak.

Galaxy Note 8 basın görüntüsü yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu