Genel

POCO F3 Pro Geliyor! Bu Defa Tam Bir Amiral Gemisi

POCO açıkladı: POCO F3’ün yeni bir versiyonu bu geliyor. Bu modelde Snapdragon 888’li olup POCO F3 Pro ismiyle çıkış yapacak.

POCO, 9 Kasım tarihinde düzenleyeceği küresel çaptaki etkinlikte POCO M4 Pro 5G modelini duyuracağını zaten onayladı. Etkinliğe saatler kala şirketten sürpriz bir açıklama geldi. POCO, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Daha heyecan verici bir şey geliyor.” açıklamasında bulundu. Ayrıca paylaşımdaki görselde POCO F3’e vurgu yapılıyor. Güvenilir kaynaklara göre şirket yarınki etkinlikte POCO F3 Pro modelini duyuracak.

F3 Pro, geçen yıl tanıtılan POCO F2 Pro’nun devamı olacak. F3’ten farklı olarak Pro modelde Snapdragon 888 işlemcisi olacak. Dahası arka tarafta 48 megapiksel ana kamera yerine bu defa 64 megapiksellik bir sensör olacak.

POCO’nun F3 Pro’da pil kapasitesini artırması beklenmiyor, fakat daha hızlı bir şarj desteği göreceğimizi düşünüyoruz. Telefona muhtemelen 67 watt gücünde bir adaptör eşlik edecek. Telefonun diğer özellikleri arasında stereo hoparlör, 20 megapiksel ön kamera, Android 11 / MIUI 12.5 ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı olacak.

Mart ayında resmi duyurusu gerçekleşen Redmi K40, küresel çapta POCO F3 ismini aldı. Redmi K40 Pro da muhtemelen F3 Pro ismiyle çıkış yapacak. Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu