Bluetooth KulaklıkGiyilebilir TeknolojiTWS KulaklıkVivo

Vivo TWS 3 Serisi Tasarımıyla Karşımızda, Muhteşem Gözüküyor

Mobil devinin yeni kablosuz kulaklık serisi Vivo TWS 3 muhteşem tasarımlarıyla sızdırıldı. Detaylara göz atalım.

Vivo pek yakında Vivo X90 isimli amiral gemisi akıllı telefon serisini tanıtacak. Bu amiral gemisi seriye ek olarak yeni bir kablosuz kulaklık serisi de Vivo tarafından piyasaya sürülecek. Vivo TWS 3 ismiyle çıkış yapması beklenen kablosuz kulaklık serisi, iki adet model ile parlayacak. Standart versiyon Vivo TWS 3 ve profesyonel model Vivo TWS 3 Pro, serinin iki üyesi olacak. Kulaklıklar çıkışlarından önce de tasarımlarıyla ve özellikleriyle sızdırıldı. Detaylara bakalım.

Vivo TWS 3 Neler Sunacak?

Vivo TWS 3 serisinin mavi ve beyaz renk seçenekleriyle geleceğini görüyoruz. Mavi seçeneğin her iki modelde yer alacağı gözüküyor. Ancak bu mavi renk seçeneği, standart versiyonda mat bir görünüme sahip olacak. Pro modelde ise metalik -ışıltılı- bir görünüme sahip olacak. Beyaz renk seçeneklerinin her iki model için de aynı olacağını söyleyebiliriz.

Bunlara ek olarak TWS 3 serisinin dünyanın ilk gerçek Hi-Fi kablosuz kulaklıklar olacağı da bildiriliyor. TWS 3 serisinin akıllı ultra geniş bant gürültü azaltma, Vlog 3D binaural kayıt, algılamayan vücut ısısı izleme ve yeni nesil Bluetooth LE ses teknolojisi, kablosuz karaoke, kaydırmalı ses seviyesi, akıllı desteği ile Bluetooth 5.3 bağlantısı sunması bekleniyor. Bunlara ek olarak aşınma algılama, akıllı ses kontrolü, basınca duyarlı kontrol ve çift cihaz bağlantısı özellikleri de yer alacak.

Diğer sızıntılar, Vivo TWS 3’ün yerleşik bir DAC bağımsız ses yongası, kayıpsız ses iletim protokolü ve uyarlanabilir bir ekolayzır içereceğini iddia etti. Ancak kulaklıkların kablosuz şarjı destekleyip desteklemeyeceği belli değil. TWS 3 kulaklıkların Vivo X90 serisi ile birlikte 22 Kasım’da tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu