Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO 9 Pro Balık Gözü Lensi ile Dikkat Çekecek!

iQOO’nun merakla beklenen yeni kamera canavarı iQOO 9 Pro kendini göstermeye başladı. Telefonun balık gözü lensi çok konuşulacak.

Çin’in yükselen yıldızı iQOO, yakında karşımıza iQOO 9 Pro ile çıkacak. Balık gözü lens ve 150 derece ultra geniş açılı lensi ile dikkatleri üzerine çekecek olan telefonun, bugün nasıl fotoğraflar çekebileceği gösterildi. Yeni canavar ile çekilen ikisi balık gözü lens ve ikisi ultra geniş açılı lens ile çekilen fotoğraf yayınlayan firma rakiplerine adeta göz dağı veriyor.

iQOO daha önce, iQOO 9 serisinin, geleneksel OIS sisteminden daha verimli bir çözüm olan, hat içi sabitleyicili bir Samsung GN5 50MP kamera ile donatılacağını doğrulamıştı. Ana kameranın ikinci modülü, 50 megapiksellik bir Samsung ISOCELL JN sensör olacak. Üçüncü modül ise 16 megapiksel sensör ve 2.5x optik zoom ile donatılacak.

Şirket ayrıca, iQOO 9 serisinin Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile geleceğini de doğruladı. Telefon, 120Hz‘e kadar yenileme hızına ve 1000Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip bir Samsung E5 AMOLED LTPO 2.0 kavisli panele sahip olacak. Ekranın çözünürlüğünün 2K olacağını belirtelim. Ayrıca bu ekran 517 PPI değeri ile keskin ve 1500 cd/m2 parlaklığı ile oldukça parlak bir deneyim sunacak.

120W hızlı şarj destekli 4.700 mAh kapasiteli batarya ile gelecek olan bu canavarın 5 Ocak 2022 tarihinde tanıtılması bekleniyor. RAM tarafında ise bir sürpriz olursa 16 GB RAM’i sadece Çin’e özel olarak görebiliriz. Ancak sadece 8 GB RAM ve 12 GB RAM‘li sürümlerin de bulunabileceğini belirtelim.

Bu yıl Vivo’dan ayrılacağı söylenen iQOO’nun yeni canavarı çok konuşulacak gibi görünüyor. Telefon ile çekilen fotoğraflara ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. Son olarak balık gözü lensin başka telefonlarda yer almadığının altını çizelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu