Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi 7’nin bir özelliği daha kesinlik kazandı! Mi 7 çok iddialı geliyor

2018’in en çok merak edilen telefonlarından biri kuşkusuz Xiaomi Mi 7. Şubat ayında üretime geçip, mart ayında tanıtılacağı iddia edilen telefonun bir özelliği daha netlik kazandı. Xiaomi Mi 7 kablosuz şarj desteğine sahip olacak. Yaklaşık üç ay önce Wireless Power Consortium konsoryimuna dahil olan Xiaomi bir sonraki tepe modeli Mi 7’nin kablosuz şarj desteğine sahip olacağını ima etmişti. Konuya ilişkin resmi WeChat kanalı aracılığıyla konuşan Xiaomi, Mi 7’nin kablosuz şarj teknolojisini destekleyeceğini doğruladı.

Xiaomi Mi 7 kablosuz şarj özelliği onaylandı

Xiaomi, telefonda yer alacak Qi kablosuz şarj standardı için ABD merkezli Integrated Device Technology şirketiyle anlaştı. Henüz fiyatlandırma bilinmese de, gelen haberler her telefon için anlaşmanın 5 $ olduğu yönünde. Bu özelliğin ufak bir miktar da olsa Mi 7’nin fiyatını yukarı çekeceğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi 7 kablosuz şarj
Xiaomi Mi 7 kablosuz şarj

Metal gövde ve cam arka yüzeye sahip olacak Xiaomi Mi 7’de 5.65 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü ekranın yer alması bekleniyor. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacağı daha önce onaylanan telefonda 6GB RAM ve 3.200 mAh kapasiteli pil göreceğiz. Xiaomi ayrıca telefonun 6.01 inç ekran ve 3.500 mAh pile sahip Plus modelini de görücüye çıkaracak.

Fiyat noktasında da bazı tahminlerin yapıldığını görüyoruz. Gelen haberlere göre Mi 7 415 $, Mi 7 Plus 460 $’dan başlayan fiyatlardan satışa sunulacak.

 

Yeni Nesil Nokia 6 2018 ile Tanışın!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu