Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 8 Nasıl Olacak?

Samsung için 2016 yılı asla unutulmayacak bir olaya sahne oldu. Samsung‘un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy Note 7 satışa sunulduktan 1 ay sonra geri toplatılmak durumunda kaldı. Aradan geçen 3 – 4 hafta içinde yenilenen telefonların kullanıcılara tekrar sunulması ve aynı sorunun devam etmesi neticesinde Samsung radikal bir kararla Galaxy Note 7‘nin üretimini durdurdu ve telefonu geri çekti. Tüm sorumluluğu üstüne alan ve kullanıcılarından özür dileyen Güney Koreli üretici bu dönemde Kalite Kontrol Sistemini görülmemiş bir biçimde değiştirdi. Bu sürecin neticesinde Samsung Galaxy Note 8 oldukça merak edilen bir noktaya ulaştı. Ortaya çıkan yeni şemalar telefonun tasarımı ve bazı detayları ile ilgili bilgileri de gün yüzüne çıkarmış oldu.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 Teknik Özellikler

Bu şemalardan ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Note 8, 6,4 inç ekran büyüklüğüne ve 4K çözünürlüğe sahip olacak. Galaxy S8‘in 2K çözünürlüklü 2.05:1 ekranı, muhtemel Galaxy Note 8 4K çözünürlüklü 18.5:1 ekran ölçeğine yükseltildiğinde 4428 x 2160 piksel çözünürlüğe ulaşılıyor. Bunun da 800 ppi değerden fazla bir yoğunluk anlamına geldiği belirtiliyor. Kısacası Samsung ekran teknolojisi tarafında en iyiyi kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

İşlemci tarafındaysa Samsung‘un Exynos 9 serisine geçiş yapacağı herkes tarafında belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Exynos 9810 işlemcisi bize ne sunacak bunu hep birlikte göreceğiz. Sanırız Galaxy S8‘in en büyük eleştirilerinden birisi olan RAM gücü tarafında şirket kullanıcılarını Samsung Galaxy Note 8‘de tatmin edecek ve 6GB RAM gücünü verecek.

Samsung‘un Harman Kadron‘u satın almasından sonra ses tarafında da büyük bir değişime imza atacağı söyleniyor. Tüm bu kadar özelliğin hangi fiyatlara kullanıcılarla buluşturulacağı ise ortadaki en büyük soru işareti…

Bir telefona servet ödemeye hazır mısınız?

Kırmızı iPhone 7 için Çin’de Görülmemiş İzdiham!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu