Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCTeknoloji

HTC U11 Life görüntüsü ve özellikleri sızdırıldı

Elde ettiği satışlar itibariyle HTC cephesinde yüzleri güldüren HTC U11 modelinin bu defa Life modeli geliyor. Android Authority sitesi sözünü ettiğimiz HTC U11 Life modelinin görüntüsünü ve özelliklerini gün yüzüne çıkardı.

Life modeli tasarım noktasında abisi HTC U11 ile aynı görünecek ve birçok özelliğini miras alacak. Ekran ve işlemci detayları Life modelini orta segment bir telefon yapıyor.

HTC U11 Life görüntüsü ve özellikleri

5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekrana sahip olacak Life modele sekiz çekirdekli Snapdragon 630 işlemcisi güç verecek. Ön bölümde parmak izi sensörünün yer verildiği cihazda ön ve arka kameralar 16 megapkisel çözünürlüğünde olacak.

HTC U11 Life
HTC U11 Life

Sevindirici olan gelişme, U11 Lite amiral gemisi model gibi Edge Sense özelliklerle birlikte gelecek. Kullanıcılar söz konusu özellik sayesinde telefon kenarlarına basınç uygulayarak bazı işlevleri yerine getirebilecek. 32 GB dahili depolamanın yer verileceği telefonda RAM miktarı şu an için bilinmiyor. U11 Lite modeli ek olarak Bluetooth 5.0, IP67 sertifikasına sahip ve telefonun kutu içeriğinde gürültü önleyici HTC USonic kulaklık yer alacak.

Nokia 6 Video inceleme ve Kullanıcı Deneyimi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu