Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S9 Ve S9 Plus Güncelleme Aldı!

Güncellemeleri ile ünlenen Güney Koreli Samsung şimdi de Galaxy S9 ve S9 Plus için yeni bir güncelleme yayınlandı. Güvenlik arttı.

Birbirinden farklı güncellemeler ile adından söz ettiren Samsung, yine dur durak bilmiyor. 6 farklı akıllı telefon modelini karşımıza çıkarmaya hazırlanan teknoloji devi diğer bir yandan da tablet modelleri ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Mayıs ayının ilk haftasını tamamladığımız şu günler de yine güncellemelerine devam eden şirket, başarılı gidişatına da kaldığı yerden devam ediyor. Akıllı telefonları için en güncel güvenlik yamasını yayınlamaya başlayan şirket yine kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Bugün Galaxy S9 ve S9 Plus için Mayıs 2021 güvenlik yaması yayınlandı.

Her güvenlik güncellemesinde olduğu gibi şirket Mayıs ayında da pek çok kritik güvenlik açığını kapattı. Çok sayı da hatayı da gideren güncelleme geçtiğimiz günler de farklı cihazlar için de duyurulmuş ve yayınlanmıştı. Galaxy Fold 5G için de yayınlanan güncelleme bugün farklı cihazlar da boy göstermeye başladı.

Galaxy S9
Galaxy S9

Galaxy S9 ve S9 Plus Mayıs 2021 Güvenlik Yaması Aldı

G96xFXXUFFUD6 sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme Knox Core ve S Secure Folder gibi önemli güvenlik açıklarını kapatırken, çok sayı da düzeltme ekini de beraberin de getiriyor. Mart güvenlik yaması ile ortaya çıkan sorunları da gideren güncelleme telefonları daha kararlı bir yapıya getirdiği gibi kusurlarından da arındırmış oluyor. Diğer cihazlara da gelecek olan Mayıs 2021 güvenlik yaması hızla yayılmaya devam ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu