Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A12 kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınlandı!!!

OPPO, giriş segmentinde yer alan A12 modeli için, Temmuz güvenlik yamasını  ve bazı hata düzeltmelerini içeren yeni bir güncelleme yayınladı.

Çinli teknoloji devi OPPO, güncelleme konusunda cihazlarına desteği elden kesmiyor. Sürekli olarak güvenliği üst düzeyde tutmak isteyen bu şirket,  OPPO A12 için Temmuz güvenlik yamasını içeren yeni bir güncelleme yayınladı. Kararlı sürüm olarak dağıtıma sunulan bu güncelleme, CPH2083_11_A.35 yapı numarasına dayanıyor. Yani bu da demek oluyor ki tüm kullanıcılar, birkaç gün içinde bu kararlı yapıya sahip olacaktır. Aksi taktirde beta sürümü olsaydı, sadece sınırlı sayıda kişiler bu güncellemeyi alabilecekti.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi OPPO’nun yayınladığı bu yeni güncelleme, Temmuz güvenlik yamasını beraberinde getiriyor. Bunun yanı sıra cihaz ile ilgili bazı hata düzeltmelerini de ele alıyor. Örneğin performansla ilgili gelişmeler, stabilizasyon sorunları vs. gibi.

Değişiklik günlüğü

  • Güvenlik yaması Temmuz 2020 olarak yükseltildi
  • Performans ve kararlılık sorunları giderildi.

Sizlerde sunulan bu OTA güncellemesini manuel olarak indirmek istiyorsanız, Ayarlar – Yazılım güncellemeleri – Güncellemeleri manuel olarak indir seçeneğine gelip güncellemeyi cihazınıza indirebilirsiniz.

Not: Güncellemeyi bir WiFi bağlantısı ile indirmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca şarjınızın da en az ve % 50 -% 60 olmasına dikkat ediniz.

OPPO A12 özellikler

  • 1520 x 720 piksel çözünürlüğe sahip 6,22 inç  LCD ekran
  • MediaTek Helio P35 yonga seti
  • 13+2 megapiksel çift arka kamera
  • 5 megapiksel ön kamera
  • 4.230 mAh batarya
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu