Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi en hızlı kablosuz şarj cihazını uygun fiyattan satışa sundu

Xiaomi en hızlı kablosuz şarj cihazını satışa sunuyor. Bugün itibariyle Çin’de raflarda olacak şarj cihazı Xiaomi’nin uygun fiyat yapısını sürdürüyor.

Xiaomi 24 Eylül’de sadece Mi 9 Pro 5G ve Mi Mix Alpha akıllı telefonları değil, aynı zamanda 30 Watt Mi Charge Turbo hızlı şarj özelliğini de duyurdu.  Yine aynı etkinlikte bu hızlı şarj teknolojisini destekleyen dikey formda bir Qi kablosuz şarj cihazı tanıtıldı. Xiaomi şimdi bu cihazı satışa sunuyor.

Xiaomi en hızlı kablosuz şarj cihazı satışta

1 Kasım yani bugün itibariyle 199 yuan / 28 $ fiyattan satışa sunulan kablosuz şarj cihazı, Qi kablosuz şarj desteğine sahip olan tüm akıllı telefonlarla uyumlu. Eğer kablosuz şarj cihazına sahip bir telefona sahipseniz bu Xiaomi ürününü alıp telefonunuzu çok hızlı şarj edebileceksiniz.

Bu kablosuz şarj cihazı 4000 mAh batarya ile çalışan Mi 9 Pro 5G‘yi sadece 25 dakikada % 50’ye kadar şarj edebiliyor, tam şarj ise yaklaşık 69 dakika sürüyor. Şarj süresi akıllı telefonunuzun kablosuz hızlı şarj desteğine göre değişebilir. Örneğin iPhone 11 Pro Max en fazla 7.5 watt kablosuz şarj desteği sunabiliyor.

Xiaomi’ye göre bu piyasadaki en hızlı kablosuz şarj cihazı. Daha iyi soğutma için ultra sessiz bir dahili fana ve hava kanalına sahip şarj cihazının tabanı alüminyumdan oluşuyor. Kablosuz şarj cihazı aynı zamanda bir akıllı telefon standı olarak da kullanılabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu