Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A54 ve A34 Modelleri İçin Kolları Sıvadı

Samsung Galaxy A54, Galaxy A34 ve Galaxy A14 modellerini hazırlıyor. Telefonların üçü de giriş ve orta segmentte dengeleri değiştirecek modeller.

Yeni bir rapora göre Samsung yeni nesil Galaxy A serisi telefonlar hazırlıyor. Şirkete yakın kaynaklar Samsung Galaxy A54, Galaxy A34 ve Galaxy A14 hakkında ilk bilgileri aktarmaya başladı. Giriş ve orta seviyede konumlandırılacak telefonlar, serinin önceki modellerinde olduğu gibi yine epey bir ilgi görecektir.

Samsung Galaxy A54 Geliyor

SamMobile sitesinde yer alan habere göre Samsung en çok sattığı Galaxy A serisi için üç yeni model hazırlıyor.  Galaxy A14, SM-A146B model numarasını taşıyor ve 5G ağları destekleyeceği bildiriliyor. Hatta Galaxy A14, Samsung’un 2023 yılında duyuracağı en uygun 5G destekli telefon olabilir.

Samsung’un hazırlıklarına başladığı bir diğer telefonun Galaxy A34 olduğu bildirildi. SM-A346B  model numarasını taşıyacak olan telefon orta segmentin en çok satanlarından biri olacağı kesin.

Gelelim yine bu kategoride en iyi fiyat / performans dengesi sunması beklenen Galaxy A54 modeline. Bu telefon SM-A546B model numarasını taşıyacak ve muhtemelen Exynos 1380 işlemci biriminden güç alacak. Benzer işlemci Galaxy A34 modelinde de yer alacak.

Merak edilen Samsung’un Galaxy A serisi telefonlarda yeni bir tasarım anlayışı benimseyip benimsemeyeceği. Son yıllarda Galaxy A serisi telefonların görünüm noktasında yeni bir şeyler getirmediğini biliyoruz. Temenni ederiz ki bu durum dördüncü nesil A serisiyle değişir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu