Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iOS 12.3 Beta 4 güncellemesi başladı! Değişen tek şey hiçbir şey!

iOS işletim sistemi güncelleme tarafında Android ekosistemine fark atan bir üretici. Bu fark son dönemde hem kapanıyor hem de Apple‘ın telefonları bilerek ve isteyerek yavaşlatması ile birlikte güncellemeden kullanıcıların korkmasına sebep oluyor. Apple‘ın bir türlü son sürümünü yayınlayamadığı iOS 12.3 güncellemesinin 4. Beta güncellemesi bugün geliştiricilere dağıtılmaya başlandı. Bildiğiniz gibi bunu telefonunuza yükleyebilmeniz için Apple Geliştiriciler Hesabına sahip olmanız ve Apple‘a yıllık 99 dolar para ödemeniz gerekiyor. Neyse biz konumuza dönelim ve güncellemenin yeni ne getirdiğine yakından bakalım.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

iOS 12.3
iOS 12.3

iOS 12.3 Beta 4 güncellemesi ne getiriyor?

Açıkçasını söylemek gerekirse gelen tek yenilik Apple TV arayüzündeki değişiklik. Apple güvenlik güncellemeleri gibi detaylar verse de son kullanıcı “tabi kullanıyorsa” Apple TV değişikliği ve “telefon hakkında” kısmında gördüğü yenilenmiş Beta 4 yazısı haricinde hiçbir yenilik göremeyecek. Apple TV‘de yapılan güncelleme ile uygulamanın sizin eğilimlerinize yönelik içeriklerin takibini yapması ve bildirim göndermesi gibi inanılmaz yeniliklerin barındırıldığını belirtelim…

Redmi Note 7 için önemli bir güncelleme başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu