Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A21 sürpriz işlemcisi ile karşımızda

Bir süredir sızıntıları ortaya çıkan Samsung Galaxy A21 bugün de Geekbench 5 testi ve bu testte ortaya çıkan yonga seti ile karşımızda.

Akıllı telefon pazarında orta segment pazarı her geçen gün daha fazla karışırken üreticilerin artık amiral gemisi telefonlarındaki özellikleri ve tasarımlar orta segmente de getirdiğin görüyoruz. Bu telefonlardan birisi olacak Samsung Galaxy A21 bugün Geekbench testinde yeniden ortaya çıktı.

SM-A215U kod adı ile görüntülenen telefon tek çekirdekli testten 782 puan ve çok çekirdekli testten de 3.996 puan aldı. 2,3GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli  MediaTek MT6765V MediaTek Helio P35 yongasıyla telefon görüntülendi.

Galaxy A21’in Android 10 ve OneUI 2.0 güncellemesine sahip olduğunu da görüyoruz. RAM tarafında ise Samsung 3GB RAM kullanıyor. Arkada üç kameralı bir yapı görüyoruz. Bununla birlikte yine tam ortaya yerleştirilmiş elips şeklinde bir parmak izi tarayıcı telefona eşlik ediyor.

Ön tarafta ise damla çentik kullanılacak. Delikli ekran tasarımı Galaxy A51 ve A71 gibi daha üst modeller için kullanılıyor. Bu çentik ile birlikte önde de tekli bir kamera bulunacak. Tamamen fiyat odaklı olan Galaxy A21’in arkasında üçlü kamera olması iddialı bir durum. Bu üçlü kameraların çözünürlükleri belli olmasa da; ana kamera yanında, geniş açı ve bokeh kamerasınının telefona eşlik edeceğini söyleyebiliriz.

Fiyat ve tanıtım tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi yok ama kısa zaman içinde bunları da sizlerle paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu