Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 Kanlı Canlı İlk Kez Karşınızda!

Samsung Galaxy S22 sızıntılara konu olmaya devam ediyor. Telefonun ilk kez canlı görüntüsü yayınlandı. Galaxy S21 ile farkı ne bakalım.

Samsung Galaxy S22 serisi muhtemelen şubat ayının ilk haftasında tanıtılacak. Serideki telefonlar son dönemde daha fazla sızıntıya konu olmaya başladı. Bugüne kadarki gelişmeler Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus’un öncülleriyle aynı tasarıma sahip olacağını gösterdi. Bugün yayınlanan bir görüntü nitekim bu gelişmeyi doğruluyor.

Çin’in bir numaralı sosyal medya platformu olan Weibo aracılığıyla Galaxy S22’nin canlı ilk görüntüsü yayınlandı. Serinin temel modeli arka görünümüyle Galaxy S21’den neredeyse farksız görünüyor. Sol üst köşede alt alta dizili üç sensörün yer aldığı kamera ünitesini görüyoruz. Kamera adasının hemen yanında ise sadece LED flaş gözümüze çarpıyor.

Telefonun önden nasıl görüneceği şu an için bilinmese de, sızdırılan render görüntüler ve Galaxy S21 ile olan benzerlik çok da bir değişimin olmayacağını göstermekte. Düz ve ince çerçevelere sahip Full HD+ AMOLED ekran Galaxy S22’nin panel birimini oluşturacak. Ekran büyük olasılıkla 6.06 inç büyüklüğünde olacak. Parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapacak bu ekranın Galaxy S21 ile kıyaslandığı küçüleceği görülüyor. Haliyle telefon daha kompakt bir yapıya bürünecek.

8GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle çıkış yapacak telefonda 50 megapiksel çözünürlüğünde üç arka kamera paketi yer alacak. Telefonun başlangıç fiyatının ise 700 dolar olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu