Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Donanım canavarı Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8 özellikleri karşılaştırıldı!

2018 yılına damga vuracak telefonlardan biri kuşkusuz Galaxy Note 9 olacak. Merakla beklenen telefonun kısa süre önce birçok görüntüsü ve videosu yayımlandı. İlgili görsellere buradaki haberimizden göz atabilirsiniz. Bu haberimizde ise Galaxy Note 9’un başlıca özelliklerine yer veriyor. Slash Gear sitesi Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8 özelliklerini yan yana getirerek telefondaki donanım geliştirmelerini karşımıza çıkardı.

Sızdırılan görüntüler Note 8’den Note 9’a geçişte radikal bir tasarım değişikliğinin olmayacağını bize gösterdi. Söz konusu donanım özellikleri olduğunda ise Samsung oldukça bonkör davranmış görünüyor. Sitenin aktardığı bilgilere göre Note 9’un 8GB RAM / 256GB depolamaya sahip özel bir versiyonu olacak.

Ekran boyutu ve çözünürlüğü selefiyle aynı olan Note 9’da pil bizi hayal kırıklığına uğrattı. 3.850 mAh seviyesinde bir pil konuşulurken, pilin Note 8’deki gibi 3.300 mAh büyüklüğünde olacak. Sevindirici olan gelişme ise hızlı şarj tarafında önemli bir gelişme mevcut.

Galaxy Note 9’da S9 Plus’taki kamera donanımını göreceğiz. Ancak ana kameranın f/1.7 diyafram olması bizi şaşırttı. Zira bu değer S9 Plus’ta f/1.5 diyafram açıklığındaydı.

Gelelim en çok merak edilen mevzuya. Parmak izi okuyucusunun konumu nerede olacak? Sızdırılan görseller aslında arkada olacağını gösterdi. Sitenin düştüğü not ise bu durumu onaylıyor.

Son olarak; Galaxy Note 9, selefiyle aynı geniş ve kalınlıkta olup 2 mm daha kısa olacak. Note 9, ağustos ayında satışa sunulacak.

Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8
Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu