AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneTeknoloji

iOS 11 güncellemesi hangi cihazlar için yayınlanacak?

Apple’ın WWDC 2017  Geliştiriciler etkinliğinde resmi duyurusunu gerçekleştirdiği iOS 11 işletim sisteminin hangi Apple cihazlar için yayınlanacağı netlik kazandı. iOS 11 güncellemesi kapsamında yer alacak cihazlara geçmeden önce dilerseniz yeni iOS sürümünün beraberinde getirdiği bazı önemli gelişmelere değinelim.

Yeni kontrol merkezi, App Store tasarımında yapılan değişiklik, bölünmüş ekran kullanımı esnasında ekranlar arası içerik sürükleyip bırakma, Apple Dosyalar uygulaması, daha gelişmiş Siri, fotoğraf ve video büyüklüğünü yarı yarıya düşüren yeni HEVC formatı desteği, kamera tarafında diğer önemli gelişmeler ve daha birçok yenilik iOS 11 sürümü kapsamında yer alacak. Yeni sürüm hakkında daha fazla detay için buradaki haberimize göz atalım.

iOS 11 güncellemesi
iOS 11 güncellemesi

iOS 11 güncellemesi alacak cihazlar

iOS 11 sürümü iPhone 5s modelinden başlayarak günümüze kadar tanıtılacak tüm iphone modellerini kapsayacak. iPad tarafında ise iPad mini 2’den bu yana tanıtılan tüm tabletleri kapsayacak güncelleme ayrıca altıncı nesil iPad Touch modeli için yayınlanacak. Kısa süre önce beta süreci başlayan iOS 11 sürümü yeni iPhone modellerinin tanıtılmasından hemen sonra resmi olarak dağıtıma sunulacak.

Huawei Y7 Prime: Huawei’in uygun fiyatlı yeni telefonu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu