Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneTeknoloji

Apple iPhone 9 Plus Kılıfları Tasarım Detaylarını Ortaya Çıkarıyor!

Bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi 3 farklı cihaz tanıtacağı düşünülen Apple cephesinde tanıtım tarihi yaklaştıkça sızıntılar da artıyor. iPhone 9 ve iPhone 9 Plus ile birlikte iPhone X serisine de yeni bir üyenin katılması muhtemel. Cihazların tasarım detayları ile ilgili bir süredir gündeme gelen sızıntılar bu cihazlara ait kılıfların ortaya çıkması ile daha da artıyor.

Dev ekranlı iPhone sonunda geliyor

Özellikle amiral gemisi modelleri ele aldığımızda Android cephesinde ekran boyutları 6 inç seviyelerinde hatta üzerinde. Apple ise 5.8 inç ekrana sahip iPhone X modeli ile uzun süredir koruduğu ekran boyutu konusunda radikal bir değişiklik yapmış durumda. Bu yıl X serisinin de oyuna dahil olması ile birlikte 3 yeni cihazın tanıtılacağı söyleniyor. iPhone 9 Plus‘ın bu modellerden biri olacağı konuşuluyor.

iPhone 9 Plus Teknik Özellikler Belli Oluyor!

Sızdırılan görsellerdeki kılıfın iPhone 9 Plus için üretildiği iddia ediliyor. Bu da cihazın tasarım detayları hakkında bir takım bilgiler veriyor. İlk bakışta cihazın iPhone X’in çizgilerini taşıdığı göze çarpıyor. Çentikli ekran ve dikey konumlanmış çift arka kamera aynı şekilde yerini koruyor. Kılıfın ölçüleri ele alındığında ekranın 6.5 inç büyüklüğünde olacağı düşünülüyor. Ayrıca cihazın net ölçüleri 157,5 x 77,4 x 7,7 mm olarak ön görülüyor. Cihazın ekranının yine OLED olacağı da gelen bilgiler arasında. A12 SoC işlemciden güç alması beklenen cihazın batarya kapasitesinin 3.000 mAh olacağı söyleniyor. Fiyat olarak ise iPhone X’te olduğu gibi 999$ etiketin karşımıza çıkması muhtemel.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu