Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Flip 4 İşte Şimdi Alınabilir Bir Telefon Oldu

Galaxy Z Flip 4 cephesinde sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Katlanabilir telefon, öncül modeline göre daha büyük bir pille gelecek.

Samsung’un bir sonraki katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 gündemden düşmüyor. Her iki telefonun hem tasarım hem de teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. Hatta telefonların 10 Ağustos tarihinde tanıtılacağı yönünde de iddialar da mevcut.

Gelelim Galaxy Z Flip4 cephesinden aktaracağımız sevindirici gelişmelere. Bunlardan ilki telefonun pil kapasitesi. Hatırlayacağınız üzere Galaxy Z Flip 3’te 3.300 mAh büyüklüğünde bir pil yer aldı. Pilin küçük kapasiteli olması ayrı bir dert, sadece 15 watt şarjı desteklemesi apayrı bir dert olmuştu. Neyse ki Samsung, Galaxy Z Flip4 ile birlikte hem pil kapasitesini hem de hızlı şarj seviyesini artıyor.

Galaxy Z Flip 4 Büyük Bir Pille Geliyor

SamMobile sitesinde yer alan habere göre Galaxy Z Flip 4’te yer alacak pil ortaya çıkmış görünüyor. Bu pil beklendiği gibi 3.700 mAh büyüklüğünde olacak. Öncül modelle kıyaslandığında 400 mAh’lık bir yükseltme hiç de fena görünmüyor. Telefonun ayrıca 25 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Bu gelişme daha önce birçok sertifika sürecinde onay almıştı.

Gelelim bir diğer sevindirici gelişmeye. Samsung’un katlanabilir telefonları dünya üzerinde en çok satan modeller konumunda. Fakat ekranın ortasında oluşan katlanma izi ya da oyuk artık can sıkacak bir noktaya ulaşmış durumda. Bunun nedeni diğer markaların katlanabilir telefonlarında bu izi neredeyse ortadan kaldırmaları.

Galaxy Z Flip 4’ün sızdırılan bir başka görüntüsünde katlanma izinin büyük ölçüde ortadan kaldırıldığını görüyoruz. Samsung’un her iki katlanabilir telefonda yeni bir menteşe sistemine geçeceği uzun zamandır zaten konuşuluyordu.

Galaxy Watch 5 Satın Alınmayacak Kadar Kötü Tasarım ile Gelebilir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu