Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 10S Özellikleri Ortaya Çıktı! Fenaaa

Akıllı telefon pazarına bomba gibi düşecek olan Redmi Note 10S bu sefer de özellikleri ile heyecanlandırdı. İşte o özellikler.

Yepyeni akıllı telefonlar duyurulmaya devam ederken diğer bir yandan Corona Virüsü de tehlike saçmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana pek çok oyun ve teknoloji etkinliklerinin ertelenmesine neden olan virüs öte yandan da can alıyor. Evlere kapandığımız şu günler de teknoloji dünyasında yaşanan gelişmeleri yakından takip ederken sizlere bahsetmeyi de ihmal etmiyoruz. Bildiğiniz üzere 2021 yılına girdiğimiz günler de piyasaya onlarca farklı markanın birbirinden farklı telefon modelleri çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Bugün yaşanan gelişmelerden sonra Redmi Note 10S akıllı telefonun özellikleri de netleşmiş oldu.

Çinli teknoloji devi Xiaomi‘nin alt markası olan Redmi yine güzel gelişmeler ile haberlerimize konu oldu. Geçtiğimiz aylar da dünya çapında 200 milyon adet akıllı telefon satan Redmi yine yüksek ses getirecek bir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni telefon hem işletim sistemi hem de kamerası ile ilgi odağı haline gelecek gibi görünüyor.

Redmi Note 10S
Redmi Note 10S

Redmi Note 10S Özellikleri Ortaya Çıktı

Bugün Redmi Hindistan tarafından paylaşılan bir görsel milyonlarca akıllı telefon kullanıcısını heyecanlandırdı. Note 10S adında ortaya çıkan telefon 64MP kamerası ile kusursuz fotoğraflar çekme fırsatı verecek. MIUI 12.5 arayüzü ile en şık kullanıcı arayüzünü karşımıza çıkaracak olan akıllı telefon daha uzun ömürlü bir performans sunacak. Yayınlanan görsel de kutu üzerinde üç farklı renk görünürken cihazın üç farklı renk ile karşımıza çıkması tahmin ediliyor. Bu renkler de mavi, beyaz ve gri olarak karşımıza çıkacak gibi duruyor. Cihaz 6GB RAM + 64GB depolama, 6GB RAM + 128GB depolama ve 8GB RAM + 128GB depolama seçeneklerine sahip olacak.

6.43 inç AMOLED FHD dev ekrana sahip olacak olan cihaz, Helio G95 yonga setinden güç alacak. 33W hızlı şarj desteğine ek olarak 5.000mAh bataryaya sahip olacağı öğrenilen telefon, 13 MP ön kamera ile selfie çekme fırsatı verecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu